Jo parisen viikkoa on ehtinyt vierähtää edellisestä kirjoituksesta! Tänään on ollut vesisadepäivä. Aamupäivällä oli tosi kovia ukkoskuuroja. Ilma on edelleen lämmennyt, mutta muuttunut samalla epävakaisemmaksi. Koulaisilla alkoi viiime viikolla kesäloma, takaisin kouluun he menevät toukokuun lopulla.

Viime viikon ma kävimme katsomassa maan kuulua transsushowta Tiffanyssa. Esityksestä ei puuttunut kimallusta eikä sähkettä ja lavastukset olivat tosi upeat. Esiintyjillä oli toinen toistaan hienoimpia asuja ja päähineitä. Tanssit ja laulut olivat hyvin harjoteltuja. Naiset olivat kaikki todella kauniita, ei olisi millään uskonut, että he kaikki olivat miehiä! Useimmilla taisi olla silikonirinnat ja moni muutenkin leikattu, pikkubikinit kun eivät kovin paljoa peittäneet. Illan esityksen jälkeen esiintyjät tulivat ulos ja heistä sai ottaa valokuvia. Jaana oli meidän kanssamme ja  hänellä oli kamera mukana, toivottavasti saan häneltä kuvia. Ilta oli ihan mukava ja teatteri täynnä väkeä, varsinkin korealaisia oli paljon paikalla.

Keskiviikkona kävin Jaanan kanssa Budha Hillillä. Siellä oli paljon todella kauniita temppeleitä ja patsaita. Kävimme samalla reissulla myös näköalapaikalla, kuin turistit konsanaan. Sieltä näkyi hyvin koko Pattaya. Päivä oli tosi kuuma, varmaan yli 40 astetta lämmintä, mutta paikka kokemisen arvoinen. Kannattaa ehdottomasti mennä käymään!

Torstaina lähdimme käymään Koh Changin saarella, Christian lähti meidän kanssamme. Hänen piti käydä "visarundilla" Kampdzan puolella sunnuntaina. Olimme samassa hotellissa kuin tammikuussakin, suomalaisen Jussin omistamassa Sofia Gardenissa. Nyt kun sesonki alkaa olla ohi, hinnatkin olivat oikein kohdallaan. Maksoimme 800 bahtia yöstä ilmastoidussa bungalovissa, tammikuussa hinta oli 1400 bahtia. Päivät kuluivat uiden ja aurinkoa ottaen. Kävimme jälleen kalassa, laivan henkilöstökin oli sama kuin viimeksi. Hekin tunsivat heti meidät. Aamulla kun lähdimme oli tosi kova aallokko. Vesi roiskui laivaan ja olimme ihan läpimärkiä heti alkumatkasta, onneksi tuuli tyyntyi päivällä. Saaliiksi saime 9 barracudaa, pieniä kaloja muutamia sekä yhden suuren makrillin, se taisi painaa liki 10 kiloa. Minun päässäni keinui aallokko taas koko illan, onneksi ei kuitenkaan kamalasti.

Mopot oli vuokrattuna yhden päivän ajan, minä olin kyydissä aamupäivän. Iltapäivällä Harri ja Christian ajelivat kahdestaan vuoristoisella ja mutkaisella tiellä. Kuulimme saarella ollessamme, että siellä oli kuollut helmikuussa liikenteessä 23 ihmistä ja tässä kuussa jo 18. Aivan järkyttävä määrä!

Eilen kotimatkalla satoi lähes koko ajan, välillä kun saavista kaataen. Näimme neljä kolaria. Yksi auto oli kyljellään, yhden lasti kaatunut tien keskiväylälle ja kaksi autoa oli katollaan. Varmaankin syynä oli ollut liian suuri nopeus kovalla sadekelillä. Toivottavasti näissä kolareissa ei tullut kuolonuhreja.

Matkaamme on jäljellä kolme viikkoa! Pitänee ruveta miettimään ostoksia, ettei tule ihan kamala loppukiri.CoolPattaya vaikenee, mutta vain hetkeksi :)