Taas alkaa olla yhden päivän ilta käsillä. Olemme olleet koko viikon täällä Pattayalla. Ma oli golfkilpailut ja illalla palkintojenjakotilaisuus täällä hotellissamme. Ilma on ollut aika utuinen koko viikon, illat vieläkin viileitä. Mukavaa, kun ei tarvitse yöllä pitää ilmastointia.

Olimme tänä iltana Ossin kanssa syömässä Nakluassa olevassa buffetravintolassa. Buffan hinta oli 245 bahtia/nenä, euroissa nykyisen aika huonon kurssin mukaan vähän yli viisi euroa. Pöydässä oli mm. grillattua possun kinkkua, grillattuja jättikatkarapuja, erillinen salaattipöytä, länsimaisia ruokia (mm. ihanaa bolognesekastiketta, sveistinleikkeitä, paistettuja perunoita, perunamuusia ym. ym.) sekä tietysti liki kymmentä sorttia thairuokia. Jälkiruoaksi hedelmiä sekä jäätelöä, jota voi itse kauhoa jätskialtaasta, nam! Liikaa tuli syötyä, vaikka kuinka hitaasti ja rauhallisesti yritti syödä.

Lauantaina on expat-klubin biljardikilpailut, alkavat jo aamupäivällä. Harri ja Ossi kävivät jo tänään vähän testaamassa, oliko pelikunto kovasti päässyt rapistumaan. Aika hienosti näytti peli kulkevan, mutta minähän en siitä tiedäkään juuri yhtikäs mitään. Katsotaan sitten lauantaina kuka on tässä lajissa haka.

Pattayan keskustassa on huomenna uuden tavaratalon avajaiset. Rakennus on aivan uskomattoman iso ja näyttää vielä aika keskeneräiseltä. Viime talvena, kun olimme täällä, talon kohdalla oli vasta mainokset, ei edes kuoppaa oltu kaivettu. Työntekijöitä on siellä kuulemma töissä 24 h/vrk, joten kyllä sillä vauhdilla valmista tulee. Pitää mennä joskus keväämmällä katsomaan uutta kauppakeskusta.

Mukavavaa ja rentouttavaa tulevaa viikonloppua! Pattaya vaikenee, mutta vain hetkeksi :)