Muutama päivä on jo kulunut viimeisestä kirjoittelusta, koska emme ole tehneet mitään erityistä. Ilmakin on jo paranemaan päin, pariin päivään ei ole satanut lainkaan.

Ostimme lentoliput Krabille, ne maksoivat vajaat 50 euroa/henk., liput ovat vain menoliput, koska jatkamme sieltä matkaamme viikon jälkeen tod.näk. taksilla. Päivällä olimme Ossin luona käymässä. Miehet suunnittelivat saunaan uusia lauteita ja mitä muuta lieneekään. Minä lekottelin laiskana taloyhteisön uima-altaalla ja lueskelin kirjaa. Kun he saivat työnsä tehtyä, saunoimme! Ossin teki mieli lähteä kanssamme pienelle kaupunkikierrokselle ja ei muuta kuin soittamaan tuttu taksi ja niin reissumme alkoi. Kävimme ensimmäiseksi syömässä ja sitten menoksi. Kohteena oli  walking street ja siellä....pari go,go baaria, jossa oli tyttöjä, tyttöjä, vähän päällä tai ei lainkaan (tunsin oloni HIEMAN oudoksi, koska taisi olla ainoa naisasiakas kyseisisä paikoissa), sitten piti tietysti kurkistaa yksi baari, jossa oli aika möreä-äänisiä naisia (!) Meidän kierroksemme loppui jo hyvisssä ajoin ennen puolta yötä ja taksi joka oli koko ajan mukanamme toi meidät kotiin, Ossin kierros jatkui vielä kuulemma hetken aikaa.

Tänään aamupäivällä olimme Pattayan Expats-Suomen  kokouksessa. Kyseessä on kansainvälinen hyväntekeväisyysjärjestö ja esim. Suomen osastossa toimivat täällä asuvat ulkosuomalaiset. Järjestö kerää rahaa erilaisillla tempauksilla ja auttaa saaduilla rahoilla avun tarpeessa olevia, erityisesti lapsia. Apu annetaan lähes aina tavarana (esim. maitojauhetta, vaippoja, koulutarvikkeita ym.). Nyt illalla olimme Expatsin järjestämässä pikkujoulussa. Tänään on siis syöty joulukinkkua, savulohta, lanttu-, porkkana- ja maksalaatikkoa, unohtamatta suomalaista sinappia ja ruisleipää. Lisäksi oli arpajaiset ja me voitimme kirjan ja golf-paidan. Koko illan tuotto meni nytkin hyväntekeväisyyteen. Nyt on vuorossa hetki kirjan lukemista ja sitten nukkumaan. Huomenna on takoitus mennä rannalle.

Pattaya vaikenee, mutta vain hetkeksi :)