Taas on yksi päivä kääntymässä iltaan. Olimme siellä saarella, josta eilen kirjoitin. Tänään on ollut tosi ihana päivä, eii pilven pilveä taivaalla, pieni tuuli ja lämpötila alle +30 asteen. Menimme ja tulimme pikaveneellä, merellä kävi aikamoinen ja aallokko ja minä olin tietysti kauhusta kankeana koko venematkan, rytyytti vallan vietävästi. Vettä roiskui veneeseen aina ollessamme aallon harjalla, joten olimmme kaikki kuin uitettuja rottia kun pääsimme rantaan. Nyt on suolavedet pesty pois ja alamme suunnitella mihin suunnistamme illalla syömään.

Kuvia emme ole vieläkään saaneet lisättyä mukaan, koska yhteys ei ole järin nopea. Katsotaan, josko jossain vaiheessa onnistumme asiassa. Yhteyksiä sinne kotimaahan olemme pitäneet soittamalla skypellä (joka välillä kuuluu tosi heikosti) sekä soittaen kännykällä. Löysimme aika edullisen tavan soittaa kännystä toiseen, +-merkin tilalle 009, puhelut ovat olleet aika halpoja.

Minnalle tiedoksi, että en ole ostanut vielä niitä karvaisia hedelmiä, mutta kylläkin ananasta, pomeloa, mangoa, mandariineja, pikku banaaneita ja dragon-hedelmiä.

Huomenna on tiedossa heti aamusta petanqueta.

Pattaya vaikenee, mutta vain hetkeksi :)