Taas on vierähtänyt muutama päivä täällä lämmössä. Emme ole tehneet mitään sen kummempaa tällä viikolla. Toissa päivänä Harri ja Ossi saivat saunan lauteet kuntoon ja saunoivatkin sitten  uusilla lauteilla. Eilen olimme rannalla ja taas kerran tuli todettua, että kyllä tämä maailma on pieni. Jomtienin ranta on kolmisen kilometriä pitkä ja juuri meidän kohdalle osui tulemaan suomalaisia tuttuja  ravi-ihmisiä (Riku Lehtola ja Jori Turja). Kertoivat tulleensa Pattayalle maanantaina ja viipyvän ensi maanantaihin asti. 

Kävin äsken liki tunnin kestävällä lenkillä. Tuli aika kuuma, kun aurinko porottaa lähes pilvettömältä taivaalta. Seuraavalla kerralla taitaa olla viisainta laittaa lippis päähän ettei tule auringonpistosta, juotavaa sentään ymmärsin ostaa matkan alkuvaiheessa. Takaisin tultuani ei auttanut kuin  mennä samantien suihkuun, vaatteet oli märkiä alusvaatteita myöten.

Huomenna on tarkoitus lähteä isommalla porukalla Koh Larn-nimiselle lähisaarelle. Matka kestää pikaveneellä parikymmentä minuuttia. Siellä on paljon kirkkaampi vesi kuin Jomtienin rannassa. Vesi on lämmenyt viime viikosta aika monella asteella, lämpimässä vedessä on kiva lillua.

Nyt pitää vain toivoa, että mielenosoittajat lopettavat lentokentän piirityksen ja kaikki matkalle lähtijät pääsevät turvallisesti reissuun. Meidänkin monia tuttavia on tulossa lähipäivien aikana tänne. 

Pattaya vaikenee, mutta vain hetkeksi :)