Tänään ja eilen on ollut varmaankin tähän asti kuumimmat päivät. Aurinko paistaa kirkkaan siniseltä taivaalta ei edes normaalia utua ole yhtään. Olin aamupäivällä Jaanan kanssa taas vaihteeksi markkinoilla!!! Huh, huh, markkina-alue oli kokonaan katettua telttaa, hiki valui norona pitkin selkää. Tavaraa oli niin paljon myynnissä, ettei sitä voi oikein käsittää. Osassa aluetta oli varsinaiset penkojaiset, kaikki myytävät tuotteet yhdessä läjässä ja eikuin kaivuuhommiin. Myynnissä oli tyynyistä ja täkeistä alkaen kenkiin ja laukkuihin. Hinnat olivat halvimmillaan muutaman kymmenen bahtia. Aika huonosti tavaraa tarttui meille mukaan. Useimmiten, kun löysi jonkin kivan vaatteen, sai vastaukseksi, sorry, not you size!!! Täällä on tuntenut itsensä erittäin usein suorastaan elefantiksi. Yksi suomalainen nainen kertoikin, että kun hän oli etsimässä itselleen vaatteita, hän sai vastaukseksi kyselyynsä: sorry madam, we don´t have elefant size! Revi siitä sitten huumoria ostosten tekoon.

Tuli mieleen, että lauantaina, kun olimme ostoksilla, heti alkajaisiksi hajosi moposta eturengas. Ei muuta kuin korjaamolle. Uusi sisärengas töineen ja kaksi litraa bensaa maksoi yhteensä 200 bahtia. Ei taida onnistua Suomessa vähän yli neljälä eurolla!

Täällä alkaa olla kaikilla suomalaisilla hiljalleen suunta Suomeen. Jaanakin lähtee kotiin huomenna. Täällä tutuksi tulleista suomalaisista viimeisimmät lähtevät huhtikuun puolivälin jälkeen, taitaa olla Christian viimeinen lähtijä 19.4. Suomalainen karaokeravintola Menuet menee kuulemma kiinni ensi viikon viikonlopusta alkaen. Paikallisista ihmisistä monet menevät kotiseuduilleen kuumimmaksi ajaksi ja palaavat takaisin syksyllä uuden sesongin kynnyksellä.

Kyllä itselläkin on lähtö jo hiljalleen mielessä. Kirjoitan seuraavassa blogissa muutamia asioita, jotka suorastaan vähän ärsyttävät täällä. eli ei kaikki ole aina ihan sitä miltä näyttää!!!!

Pattaya vaikenee, mutta vain hetkeksi :)