Hyvää Uutta Vuotta 2009!

Hetki sitten saimme taas tietokoneyhteydet takaisin tänne hotelliimme. Olivat tehneet viikko sitten jotain atk-yhteyksiin liittyviä töitä naapurissa Thaimaan-Suomalainen-lehden toimistossa ja kuinka ollakaan täältä hävisivät yhteydet. Onneksi taas kaikki toimii!

Tulimme takaisin tänne Pattayalle  29.12. Ensin bussilla Cha-amista Bangkokiin. Kuinka ollakaan taas osui kohdallemme paikallisbussi, joka pysähtyi kaikille maitolaitureille. Matkamme kesti kolme ja puoli tuntia, hinta oli 240 bahtia/nenä. Bangkokissa tapasimme tuttavamme Eerikin Lahdesta ja parin tunnin pysähdyksen jälkeen jatkoimme matkaa. Tarkoituksemme oli tulla bussilla, mutta taksi, jolla ajoimme Ekkemain linja-autoasemalle, teki sen verran hyvän tarjouksen, että tulimmekin taksilla tänne.

Täällä elämä on ollut hyvin rauhallista, tosin uudenvuodenaattona oli aika kova ilotulitteiden paukuttelu. Otimme uuden vuoden vastaan täällä omassa hotellissamme, syystä, että joka paikassa oli niin paljon ihmisiä, ettei mihinkään suuntaan päässyt lavatakseilla kulkemaan. Vielä eilenkin kuului kova paukuttelu, mutta nyt on jo rauhallisempaa. Täällä oli perjantaina kansallinen vapaapäivä ja paikallisia on vieläkin paljon liikkeellä, Tänään oli täysin pilvetön päivä ja eilenkin aika kaunista. Sitä edelliset kolme päivää olivat taas täysin pilvisiä. Ilma on mukava, ei liian kuuma (vähän alle 30 astetta) ja yöt aika viileitä, ei ole tarvinnut pitää ilmastointia yöllä päällä,

Suunnittelemme lähtöä Koh Changin saarelle lähi aikoina, pitää alkaa kyselemään minibussien ja hotellien hintoja. Kävimme siellä viimeksi kaksi vuotta sitten. Saari on aika vuoristoinen ja sinne rakennetaan paljon, saa nähdä löytyykö sieltä vielä rauhallisia rantoja.

Marko, jos luet reissussa blogiamme, laitatko Harrille kännykkänrosi, hän kaipailee sitä!

Pattaya vaikenee, mutta vain hetkeksi :)