Ajattelin pikaisesti kirjoittaa muutaman rivin ennen nukkumaan menoa. Kuulin juuri ystävättäreltäni (hän soitti skypen kautta), että siellä on aikamoinen lumimyräkkä. Meillä vuorostaan oli tänään todella hieno ilma, lämmintä liki +35. Olimme rannalla pari tuntia, rannalle on matkaa  noin 200 metriä, minä auringossa tunnin verran ja loppuajan varjon alla ja Harri varjon alla koko ajan. Harrin nahka punottaa, minun ei, mahtaisko johtua siitä, etttä toinen malttoi laittaa rasvaa ja toinen ei.

Muistaessani muistutan kaikkia tänne tulevia, että hankkikaa heti ensimmäisenä iltana hyttysvoidetta. Täällä on moskiittoja tosi paljon ja ne mokomat käyvät kippuun päivälläkin eivätkä vain pimeän tullen. Ötököitten paljous johtunee siitä, että viime päivinäkin on satanut paljon ja ilma on kuitenkin kuuma. Kuumuudesta johtuen, olen joutunut ajattelemaan ruoan säilymistä eri lailla kuin ennen. Ostimme viime viikolla leipää aamupalaa varten ja jätin leivän jääkaapin päälle. Aamulla aioin leikata leivästä viipaleita, mutta aukastessani paketin sieltä hyökkäsi muurahaisarmeija vastaan. Se siitä leivästä.....Aika nopeasti tuli opittua se, että mitään ruokaa ei voi jättää pöydälle tai kaappiin. Kaikki on säilytettävä jääkaapissa, sokerista alkaen.

Aamulla menemme hedelmätorille, katsotaan sitten mitä päivä tuo mukanaan.

Pattaya vaikenee, mutta vain hetkeksi :) Ps. Milssi,  koitin soittaa, mutta taisit olla pelaamassa "passia" kun et vastannut puhelimeen (ravislangia)