Heippa! Taas on yhden päivän ilta!
Aika kuluu niin nopeasti, ettei aina meinaa pysyä viikonpäivissä mukana. Ette voi uskoa, mutta eilen oli niin kylmä ilta, että illalla syömään lähtiessämme laitoin ihan suosiolla farkut jalkaan. Kun tulimme syömästä takaisin hotelliimme, istuimme hetken aikaa ulkona ja minun piti hakea takki ylleni eikä sittenkään ollut kovin lämmin.
Paikalliset olivat kaikki pukeutuneet pitkähihaisiin puseroihin. 
Hotellimme tarjoilija, nimeltään Da, oli eilen viimeistä iltaa töissä. Hän on naimisissa amerikkalaisen sotilaan kanssa ja he ovat tavanneet toisensa viimeksi  vuosi ja viisi kuukautta sitten (ajatelkaa, mikä aika erossa rakkaastaan). Da on hakenut viisumia matkustaakseen miehensä kanssa Usa:han, toivottavasti se tällä kertaa onnistuu. Amerikka on kuulemma yksi maista, johon on tosi vaikeaa saada viisumi. Toivomme Dalle kaikkea hyvää tulevaisuudessa, koska hän on kerrassaan mahtava ihminen.
Iltapäivällä olimme katsomassa vesiurheilua, jonka nimi on tietääkseni  Kite Board. Siinä on hlöllä käytössä lumilautaa muistuttava lauta ja ilmalla täytettävä laskuvarjoa muistuttava varjo. Oli hienoa katsoa, kun taitavat ihmiset kiisivät aalloilla tosi hurjaa vauhtia! Eräs mies kertoi, että Suomessa voi vastaavaa harrastaa esim. järven jäällä talvella. Ossi tietysti päätti osallistua kurssille pikapuolin.
Löysin aika hyvän kuntosalin noin puolen kilometrin päästä majapaikastamme. Olin siellä eilen ja tänään, nyt on taas paikat kipeänä. Mutta, kyllä se siitä!!!
Huomenna aamusta meidän on mentävä käymään Thaimaan immigrationissa hakemassa leimat passeihimme. Sillä saamme (puolen vuoden viisumista huolimatta) yhden kuukauden oleskelun lisää. Kuukauden päästä on meidän käytävä Thaimaan rajojen ulkopuolella saadaksemme leiman passiimme. Muuten on tiedossa ihan rauhallista oloa. Pieniä matkoja on suunniiteilla, mutta niistä myöhemmin!
Pattaya vaikenee, mutta vain hetkeksi :)