Yritän kirjoittaa tätä blogia jo alkavassa iltahämärässä, meillä meni huoneestamme valot poikki puolisen tuntia sitten. Lupasin kirjoittaa toissa päiväisestä Kipin-kapin-kapakkaan kilpailusta.

Kilpailu oli Expat-clubin järjestämä kilpailu ja koko sen tuotto menee katulasten ensiapuaseman rakentamisen rahoittamiseen. Kilpailuun osallistui ostamalla paidan, joka maksoi 500 bahtia. Siihen osallistui 12 suomalaista ravintolaa ja 10: ssä ravintolassa piti juoda pullo olutta, oluet maksoi kilpailuun osallistuvat ravintolat. Joukkueet olivat pääosin neljän hengen porukoita, omalla ajoneuvolla ei saanut kulkea ja ravintolat olivat ympäri Pattayaa. Jokaisessa ravintolassa oli valvojat, jotka leimasivat osallistujien kortit ja vahtivat, että olutplo tulee juotua.

Olin valvojana täällä meidän hotellissamme Liisan kanssa. Touhu oli uskomatonta, ensimmäiset kilpailijat olivat täällä viidessä minuutissa kilpailun alettua eli klo 14.12. Liisa piti kirjaa kaikista kävijöistä, kaikki kävijät eivät osallistuneet kilpailuun vaikka olivat paidan ostaneetkin. Täällä kävi oluella 62 henkilöä. Palkintojen jako oli Inner Circlessä klo 18.00, voittajat saivat kiertopokaalin. Siellä oli tarjolla myös hernekeittoa ja Matin päivän kunniaksi täytekakkua. Taisi vain olla niin, että suurin osa kilpailijoista oli siinä kunnossa etteivät ymmärtäneet syomisestä enää yhtään mitäänNauruPuhuimmekin, että suomalaiset saivat ryyppäämällä kasaan paljon hyväntekeväisyysrahaa.

Eilinen päivä meni Harrilta ja monelta, monelta muulta sohvan paikoillaan pitämiseen. Tänään ovat olleet jo virkeitä miehiä.

Pattaya vaikenee, mutta vain hetkeksi  (valot edelleen pois ja pimeys tullut)