Ensimmäinen päivä hurahti ohi melkein huomaamatta. Tuskin olimme aamulla saaneet silmiämme auki, kun Harrin piti lähteä pelaamaan rantajalkapalloa. Minä valvoin vieressä tavaroita, kun miehet pelasivat. Oli se aika hikistä hommaa, taisi jalkapohjatkin palaa joka ukolta.

Pelin jälkeen kävimme ystävämme Ossin kanssa meren rannalla kalaravintolassa syömässä. Söimme grillattuja rocklobstereita (en tiedä suomalaista nimeä) ja kalaa soijakastikkeessa sekä salaattia ja riisiä. Oli tosi hyvää! Illalla ajoimme lavataksilla keskustaan etsimään salakapakoita joista voisi hyvällä tuurilla saada oluttakin. Oli outoa, kun suurin osa baareista oli kiinni ja ne muutamat mitkä oli auki myivät vain limpparia. Mutta löytyihän se olutpaikkakin, tosin sitä juotiin colapurkista!!!!poliisin kanssa. Poliisi on kuulemma naimisissa suomalaisen naisen kanssa, ainakin kiroilla hän osasi suomeksi.

Yöllä oli kova vesisade ja salamointi, nytkin on tummia pilviä taivaalla, saas nähdä alkaako satamaan. Lämmintä on lähes +30. Kohta lähdemme kauppaan ostamaan ruokaa ym. Muuten, niille tiedoksi joille annoimme thainumerot, kortit eivät toimi. Ilmoitamme uudet numerot, kun käymme ostamassa liittymät. Nyt Pattaya vaikenee, mutta vain hetkeksi :)