Tänään 5.12. on Thaimaan kuninkaan 81-vuotis syntymäpäivä ja kansallinen vapaapäivä. Ihmisiä on todella paljon liikkeellä ja tuo läheinen rantakatu (Jomtien beachroad) on ollut ihan tukossa koko päivän. Kävin rannalla puolen päivän jälkeen ja jouduin odottelemaaan pitkän tovin ennenkuin pääsin tien yli. Tänään on myös "kieltolakipäivä" = olutta juodaan teemukeista. Nyt käy ulkona kova pauke ja rätinä, kun ilotulituksia on joka puolella, isompia ja pienenpiä. Toivottavasti eivät paukuttele koko yötä.

Eilen olimme siellä tiikeripuistossa. Se oli tosi mukava paikka, rauhallinen ja viihtyisä. Kävimme katsomassa krokotiilinäytöksen, elefanttinäytöksen ja tiikerien esiintymisen. Kaikki eläimet olivat tosi taitavia, elefantit erityisesti.  Lisäksi siellä oli ainakin kameleita, metsäkauriita, possuja ja pari apinaakin. Olin valokuvassa kahden apinan kanssa, toinen antoi minulle pusun poskelle ja toinen piti kättään kaulallani. Kuvasta tuli aika hauska. Syötimme pieniä kaurisvasoja ja kävimme katsomassa tiikereiden pentuja, niille sai syöttää  tuttipullosta maitoa. 

Iltaa vietämme pitkästä aikaa ihan täällä hotellihuoneessa. Harri menee aamulla klo 9 rantajalkapalloharjoituksiin  ja sitten on vuorossa jälleen Pattaya Expats Clubin kokous.

Pattaya vaikenee, mutta vain hetkeksi :)