Taas on pari päivää vierähtänyt  tosi nopeasti. Kaikki täällä olevat ovat seuranneet tiivisti tapahtumia Bangkokin lentokentällä. Onneksi nyt näyttää siltä, että lentoliikenne palautuu normaaliksi ihan näinä päivinä. Tänään on tulossa ensimmäinén lento Suomesta. Mekin taidamme päästä ensi sunnuntaina lentäen Krabille, tänään pitäisi matkatoimistosta tulla tieto.

En ole tainnut muistaa kertoa niille, jotka eivät ole käyneet koskaan Thaimaassa, että täällä on vähän toisenlainen ajanlasku kuin meillä länsimaissa eli tänään on 4.12.2551. Kellonaika on talvella viisi tuntia edellä Suomen aikaa, tällä hetkellä kello on kohta 11.30. Ilma on ollut suorastaan ihanteellinen, ei pilven pilveä taivaalla, lämpötila alle +30 ja yöt aika viileitä. Ei tarvitse juurikaan hikoilla.

Ette voi uskoa mitä tein eilen. Edellisenä päivänä oli Ossin kanssa puhetta suomalaisesta ruoasta (tietysti) ja siitäkös sitten idea, että tehdään ruokaa. Niin sitten marssimme kauppaan tarvikkeita ostamaan ja kokkaamaan. Ensin väänsin taikinan ja sitten täytettä ja taas uuden taikinan. Ensimmäisestä taikinasta tuli lihapiirakoita, minä tein piirakat, Harri kantoi niitä Ossille ulos öljyyn paistumaan ja paistuneet takaisin sisälle. Toinen taikina oli lihapullataikina, nekin paistettiin ulkona. Kaiken kaikkiaan lihapiirakoita tuli 35 kpl ja lihapullia 50 kpl. Ei kauheasti tarvinnut sen "urakan" jälkeen miettiä muuta syömistäkään koko loppupäivänä. Nyt on Ossilla pakasteessa vähän mutusteltavaa.

Aivan kohta olemme lähdössä Tiger Zoohon, se on kuulemma katsomisen arvoinen paikka.

Pattaya vaikenee, mutta vain hetkeksi :)