Marraskuun viimeisen päivän ilta alkaa olla jo käsillä. Tänään on ollut pilvipoutainen päivä, vähän tuulta ei kovin kuuma. Kävin aamupäivällä torilla ostamassa hedelmiä sekä tomaatteja ja pari kurkkua. Myöhemmin olin yli tunnin kävelemässä rantakadulla. Harria ei kiinnostanut lähteä lenkille mukaan, sen sijaan hän katseli netistä vanhaa elokuvaa: Uuno Epsanjassa. Rantakadulla oli aika hässäkkä, kun rannassa on kansainvälinen vesiskootterikilpailu. Autoja oli parkissa molemmin puolin tietä ja poliisikin oli yhdessä risteyksessä ohjaamassa liikennettä. Takaisin tultuani totesin, että pitänee etsiä jokin toinen kävelylenkki, missä ei olisi autojen ja mopojen pakokaasuja niin kamalan paljon.

Bangkokin lentokenttä on edelleen suljettu, niin kuin uutisista olette varmaankin lukeneet. Meidänkin hotellissa on ihmisiä, joiden olisi pitänyt päästä lähtemään jo takaisin kotiin, mutta ei auta kuin odotella. Perjantaina 5.12. on kuninkaan syntymäpäivä ja suuri  juhlapäivä täällä, luulisi, että viimeistään silloin kenttä aukeaa, Meillä on sunnuntaina 7.12. varattu lento Krabille ja lentomme lähtee myös Bangkokin kentältä, saas nähdä miten meidän käy. Voi olla, että lähdemme sitten vaihtoehtoisesti junalla ja bussilla.

Se karvainen hedelmä,  jonka nimeä Minna et muista, on rambutan. en ole ostanut niitä vielä. Tänäänkin kassiin tuli mm. tuore ananas, jonka kauppias kuori ja paloitteli valmiiksi. Hinta 25 bahtia eli vajaa 60 senttiä.

Nyt katsomaan uutisia, josko siellä on jotain uutta tietoa lentokentän tilanteesta.

Pattaya vaikenee, mutta vain hetkeksi :)